Amisharjoittelu – ILMAINEN hakukanava!

Amisharjoittelu löytyy osoitteesta amisharjoittelu.fi. Selaimina Mozilla Firefox ja Google Chrome ovat suositeltavia.

Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelu on ILMAINEN ammatillisten toisen asteen paikkojen ilmoitus- ja hakukanava yrityksille ja opiskelijoille. Se on tarkoitettu toisen asteen tutkinnon suorittajille sekä työharjoittelijoita, työssäoppijoita, koulutussopimusopiskelijoita tai oppisopimusopiskelijoita tarvitseville yrityksille. Siellä pystyy ilmoittamaan työpaikkoja, oppisopimuspaikkoja ja koulutussopimuspaikkoja ammatillisen toisen asteen opiskelijoille ja ammattiin jo valmistuneille.

Toiminta-ajatus on yksinkertainen: yritys ilmoittaa työharjoittelupaikoista Amisharjoittelussa, toisen asteen opiskelija voi hakea Amisharjoittelussa ilmoitettuja harjoittelupaikkoja. Amisharjoittelu on Amisrekryn rakentama palvelu ja ratkaisu työharjoittelupaikkojen ja työharjoittelijoiden kohtaanto-ongelmaan.

Amisrekryn toimitusjohtaja Sanna Järvinen toimii myös taloushallinnon lehtorina Turun ammatti-instituutissa. ”Olen itse huomannut opettajantyössäni miten vaikeaa oppilaiden on ollut löytää koulutussopimuspaikkoja. Toisaalta Amisrekryn asiakkaat kyselevät meiltä, mistä saisivat työharjoittelijoita yritykseensä. Rakensimme Amisharjoittelun auttamaan sekä opiskelijoita että yrityksiä. Palvelu on täysin ilmainen.”

Amisharjoittelu on nyt avattu!

Pääset käyttämään Amisharjoittelua, kun luot itsellesi käyttäjätunnuksen. Yritykset voivat ilmoittaa omia harjoittelu-, oppisopimus- ja työpaikkoja sekä viestiä opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat voivat selata harjoittelu-, oppisopimus-, ja työpaikkoja, hakea niitä sekä viestiä yritysten kanssa. Liity mukaan jo tänään! Se on ilmaista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!