Amisharjoittelu.fi

Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelu.fi

Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelu.fi on ILMAINEN ammatillisten toisen asteen työharjoittelupaikkojen ja työpaikkojen ilmoitus- ja hakukanava yrityksille sekä opiskelijoille ja työnhakijoille. Selaimina Mozilla Firefox ja Google Chrome ovat suositeltavia. Amisrekry – Amisharjoittelu -sovellus on nyt saatavilla sekä Google Playsta että Apple Storesta!

Amisharjoittelu.fi on tarkoitettu opiskelijoille, vastavalmistuneille ja työnhakijoille sekä työharjoittelijoita, työssäoppijoita, koulutussopimusopiskelijoita, oppisopimusopiskelijoita tai työntekijöitä tarvitseville yrityksille. Yritykset pystyvät ilmoittamaan siellä työpaikkoja, oppisopimuspaikkoja ja koulutussopimuspaikkoja eli työharjoittelupaikkoja ammatillisen toisen asteen opiskelijoille ja ammattiin jo valmistuneille.

Kaikki Amisrekryn avoimet työpaikat löytyvät Amisharjoitelu.fi:stä.

Amisharjoittelu.fi:n toiminta-ajatus on yksinkertainen

Toiminta-ajatus on yksinkertainen: yritys ilmoittaa työharjoittelu- eli koulutussopimuspaikoista, oppisopimuspaikoista ja työpaikoista Amisharjoittelu.fi:ssa, toisen asteen opiskelija tai työnhakija voi hakea Amisharjoittelu.fi:ssa ilmoitettuja paikkoja. Amisharjoittelu.fi on Amisrekryn rakentama palvelu ja se on ensisijaisesti ratkaisu ammatillisten paikkojen ja työharjoittelijoiden/työntekijöiden kohtaanto-ongelmaan.

Palkittua toimintaa!

Amisrekryn toimitusjohtaja ja Amisharjoittelu.fi:n kehittäjä Sanna Järvinen valittiin Rekrygaalassa 5.11.2020 Vuoden rekrytointialan kehittäjäksi. Lue lisää!

Sanna toimii myös taloushallinnon lehtorina Turun ammatti-instituutissa. ”Olen itse huomannut opettajantyössäni miten vaikeaa oppilaiden on ollut löytää koulutussopimuspaikkoja. Toisaalta Amisrekryn asiakkaat kyselevät meiltä, mistä saisivat työharjoittelijoita yritykseensä. Rakensimme Amisharjoittelu.fi:n auttamaan sekä opiskelijoita että yrityksiä. Palvelu on täysin ilmainen.”

Amisharjoittelu.fi:n käyttö on ilmaista!

Pääset käyttämään Amisharjoittelu.fi:tä, kun luot itsellesi käyttäjätunnuksen. Yritykset voivat ilmoittaa omia harjoittelu-, oppisopimus- ja työpaikkoja sekä viestiä opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat ja työnhakijat voivat selata harjoittelu-, oppisopimus- ja työpaikkoja, hakea niitä sekä viestiä yritysten kanssa. Liity mukaan jo tänään! Se on ilmaista!

Pääset katsomaan paikkoja myös ilman sisäänkirjautumista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!