Amisharjoittelu – ILMAINEN hakukanava!

Amisharjoittelu on Suomen ensimmäinen ILMAINEN ammatillisten työharjoituspaikkojen ilmoitus- ja hakukanava. Se on tarkoitettu toisen asteen tutkinnon suorittajille sekä työharjoittelijoita, työssäoppijoita tai oppisopimusopiskelijoita tarvitseville yrityksille.

Toiminta-ajatus on yksinkertainen: yritys ilmoittaa työharjoittelupaikoista Amisharjoittelussa, toisen asteen opiskelija voi hakea Amisharjoittelussa ilmoitettuja harjoittelupaikkoja. Amisharjoittelu on Amisrekryn rakentama palvelu ja ratkaisu työharjoittelupaikkojen ja työharjoittelijoiden kohtaanto-ongelmaan.

Amisrekryn toimitusjohtaja Sanna Järvinen toimii myös taloushallinnon lehtorina Turun ammatti-instituutissa. ”Olen itse huomannut opettajantyössäni miten vaikeaa oppilaiden on ollut löytää työssäoppimispaikkoja. Toisaalta Amisrekryn asiakkaat kyselevät meiltä, mistä saisivat työharjoittelijoita yritykseensä. Rakensimme Amisharjoittelun auttamaan sekä opiskelijoita että yrityksiä. Palvelu on täysin ilmainen.”

Amisharjoittelu on nyt avattu!

Amisharjoittelu löytyy osoitteesta amisharjoittelu.fi. Selaimina Mozilla Firefox ja Google Chrome ovat suositeltavia.

Pääset käyttämään Amisharjoittelua, kun luot itsellesi käyttäjätunnuksen. Yritykset voivat ilmoittaa omia harjoittelupaikkoja, selata opiskelijoita sekä viestiä opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat voivat selata harjoittelupaikkoja, hakea niitä sekä viestiä yritysten kanssa. Liity mukaan jo tänään! Se on ilmaista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Amisharjoittelu

Amisharjoittelu