AMISREKRY


Opiskelijoiden ja ammatillisen tutkinnon suorittaneiden oma rekrytointipalveluyritys – Amisrekry

Amisrekry on erikoistunut ammatillisten opiskelijoiden ja ammatillisen tutkinnon suorittaneiden työntekijöiden työllistämiseen. Haluamme tarjota rehellisiä ammattilaisia ja tekijöitä ammattitöihin helposti ja vaivattomasti.

Pitkä kokemus henkilöstöhallinnosta ja oppilaitosmaailmasta, palkittua toimintaa

Amisrekryn perustajilla on pitkä kokemus henkilöstöhallinnosta, myynnistä ja markkinoinnista, koulutuksista sekä opettamisesta. Yrityksen perustajat Sanna, Julia ja Irina ovat kaikki myös ammatillisia opettajia, joten kontaktiverkostomme oppilaitosmaailmaan on vahva. Amisrekryn toimitusjohtaja Sanna valittiin Rekrygaalassa Vuoden rekrytointialan kehittäjäksi 2020. Yrityksessä työskentelee myös Riina. Toimipisteemme sijaitsee Jarrumiehenkadulla Turun keskustassa.

Yritykset ja työntekijät yhteen

Meidän avulla yritykset saavat helposti yhdestä paikasta perustyöntekijät perustöihin. Toimimme linkkinä ammatillisiin oppilaitoksiin, opiskelijoihin ja toisen asteen tutkinnon suorittaneisiin. Autamme omalta osalta yrityksiä löytämään sopivia työntekijöitä ja samalla autamme mm. nuoria työllistymään. Kauttamme saat palkattua innostuneita, motivoituneita, reippaita sekä nopeasti oppivia työntekijöitä. Heillä on hallussa alansa viimeisin tieto ja tuore osaaminen.

Yhteistyötä oppilaitosten kanssa

Teemme tiivistä yhteistyötä ammatillisten oppilaitosten kanssa, mutta emme toimi minkään oppilaitoksen alaisuudessa. Toimimme linkkinä yritysten ja oppilaitosten välillä. Autamme järjestämään erilaisia tapahtumia oppilaitosten kanssa. Yhteistyö oppilaitosten ja niiden opinto-ohjaajien, työelämävalmentajien ja opettajien kanssa mahdollistaa myös sen, että tarvittaessa voimme suoraan informoida oppilaitoksia avoinna olevista työpaikoista tai tarvittaessa selvittää tarkemmin työnhakijan vahvuuksia ja osaamistaustaa. Me emme kuitenkaan saa kouluilta, joita kontaktoimme rekrytointitarkoituksessa, mitään henkilötietoja, emmekä kysele arvosanoja.

Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelu.fi:tä käyttää jo usea ammatillinen oppilaitos ympäri Suomea ja sieltä löytyy niin ammatillisia opiskelijoita kuin valmiita ammattilaisiakin.

Mihin Amisrekryä tarvitaan?

  1. Erilaisia rekrytointiyrityksiähän on paljon, mutta huomasimme, että meille on kuitenkin tilausta. Aikaisemmin toinen aste on ollut paitsiossa rekrytointifirmojen suhteen. Yliopistoilla ja ammattikorkeakouluilla on melkein jokaisella omat rekrytointiyritykset, mutta toinen aste on ollut tähän asti ilman.
  2. Ammatillisen koulutuksen rahoitusmalli muuttui ja on myös koulun etu, että valmiit opiskelijat työllistyvät nopeasti omalle alalleen. Aikaisemmin koulun rahoituksesta oli vain pieni osa ns. tuloksellisuusrahoitusta. Nyt ammatillisen koulutuksen uudistuksen myötä osa koulujen saamasta rahoituksesta tulee riippumaan siitä, miten opiskelijat ovat työllistyneet. Rahoituksesta tulee tulevaisuudessa jopa 15 % työllistymisen ja jatko-opintoihin siirtymisen perusteella. Amisrekryn on tarkoitus edistää erityisesti nuorten, ammattiin valmistuneiden työllistymistä.

Nyt ja tulevaisuudessa on vahva tarve perusammattilaisille ja hyville työntekijöille, ja tähän Amisrekry vastaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aki Laine, Tuomo Fonsén, Sanna Järvinen ja elinkeinoministeri Mika Lintilä.