Maatilalla.fi

Maatilalla.fi yhdistää maatilat ja puutarhat työnhakijoiden kanssa

Kevään 2020 hyväntekeväisyysprojekti oli maatilalla.fi, jonka kautta maatilat ja puutarhat voivat hakea työntekijöitä ilmaiseksi.

Maaliskuun 2020 lopussa alkoi tulla huolestuttavia viestejä koronapandemian aiheuttamista ongelmista maataloudelle. Korona on levinnyt koko maailmaan ja tästä johtuen maa kerrallaan alkoi sulkea rajojaan. Tämä vaikutti erityisesti maatilojen ja puutarhojen työvoiman saantiin, koska se on aikaisemmin nojannut lujasti ulkomaalaisin työntekijöihin. Myös ammatillisena opettajana näin, miten opiskelijoiden kesätyöt peruuntuivat. Halusimme olla auttamassa opiskelijoita löytämään kesätöitä.

Maatilalle ja puutarhoihin tarvittiin kipeästi suomalaista työvoimaa. Tämän työvoiman tavoittamista varten loimme Maatilalla.fi-sivuston, joka on ilmainen niin yrityksille kuin työnhakijoillekin. Maatilalla.fi-sivusto luotiin Amisharjoittelu.fi-sivuston valmiille pohjalle, joten toteutus oli nopeaa. Maatilalla.fi-sivusto on ensimmäinen koronapandemian aikana rakennettu sivusto, joka auttoi maatiloja ja puutarhoja löytämään työvoimaa ilmaiseksi, ja se on saanut maatiloilta kiitosta. Sivulle rekisteröityneitä käyttäjiä on yli 9 000, ja sivuston kautta on lähetetty satoja viestejä työnantajien ja työntekijöiden välillä.

Maatilalla.fi auttaa maatiloja ja puutarhoja löytämään työntekijöitä helposti ja nopeasti. Työnhakijoille Maatilalla.fi-sivusto tarjoaa mahdollisuuden työllistyä Suomen maaseudulle. Lue lisää täältä.

Ota yhtyettä ja kysy lisää!