Täytä avoin hakemus sivuillamme tai lähetä osoitteeseen toimisto@amisrekry.fi!

Hämeen Laaturemontti Oy on tehnyt kattoremontteja jo yli 20 vuotta. Toiminta alkoi vuonna 1993 Pirkanmaalta ja on laajentunut kovan kysynnän vuoksi ympäri Suomen ja nyt myös Ruotsiin.
Hämeen Laaturemontti on toteuttanut yli 20 000 kattoremonttia, 400 taloyhtiön kattoremonttia ja satoja kattojen korotuksia. Vuosittaisen asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan jopa 96 % asiakkaistamme suosittelisi meitä ja on tyytyväisiä kattoremontin lopputulokseen.
Olemme isännöintiliiton jäsenyritys, RALA -pätevä remonttifirma sekä mukana tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava kumppani -ohjelmassa. Lisäksi Laaturemontille on myönnetty korkein AAA -luottoluokitus ja suomalaisesta työstä kertova Avainlipputunnus.

Asiakasyrityksemme Hämeen Laaturemontti etsii nyt kasvavaan joukkoonsa

5 KATTOASENTAJAA

Haussa on nuorekkaita, hyväkuntoisia, työtä pelkäämättömiä tyyppejä, sillä päivät ovat pitkiä ja työ fyysistä. Rakennusalan kokemus / koulutus plussaa mutta ei välttämätöntä. Työtä tehdään pääasiassa katolla, joten korkeanpaikan kammo on poissulkeva tekijä.

Mikäli tunnistit itsesi ja olet valmis hyville ansioille, ota yhteyttä heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työn kuvaus

Työpäivä alkaa klo 7.00 jolloin ollaan jo matkalla työmaalle. Työ pitää sisällään kattoasentajan monipuolisia tehtäviä. Työtä tehdään 4 – 5 hengen ryhmissä. Työpäivä kestää usein iltaan asti.
Ajokortti välttämätön. C-kortti plussaa.
Hämeen Laaturemontti Oy palkkaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Tuntipalkka rakennusalan TES:n mukaan.
Perehdytys tapahtuu työmaalla ylimääräisenä ryhmän jäsenenä.

Laita hakemuksesi mielellään heti, sillä tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV joko osoitteeseen toimisto@amisrekry.fi tai täyttämällä avoin hakemus.

 

* * * * *

 

Motonet Korjaamo Turku – Korjaamo Ossi Rosten Oy on henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Palveluihin kuuluvat huollot, määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaan, katsastustarkastukset, vikadiagnoosit, yms. kaikenlaiset autohuoltotyöt.

Haemme asiakasyrityksellemme, Motonet Korjaamo Turku – Korjaamo Ossi Rosten Oy vakituiseen työsuhteeseen

AUTOMEKAANIKKOA

Hakijoilta odotetaan osaamista / kokemusta autosähkö- tai/ja moottorikorjauksista.
Työaika arkisin klo 8 – 16 ja 37,5 h / vko. Palkkaus Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES mukainen tuntipalkka.
Koulutuksena ammatillinen koulutus sekä vähintään 2 – 3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Laita hakemuksesi mielellään heti, sillä tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV joko osoitteeseen toimisto@amisrekry.fi tai täyttämällä avoin hakemus.

 

* * * * *

 

Wallac Oy on osa kansainvälistä PerkinElmer -teknologiakonsernia. Wallac Oy on yksi konsernin merkittävimpiä tuotekehityksen, tuotannon ja markkinoinnin toimipisteitä. PerkinElmer on markkinajohtaja vastasyntyneiden ja raskaana olevien naisten seulontajärjestelmien toimittajana.

Nyt vahvistamme tuotannon organisaatiotamme ja haemme Turun tehtaallemme

3 KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuuluvat diagnostiikkalaitteiden kokoonpano. Laitteisto sisältää elektroniikkaa ja hienomekaniikkaa.

Haluamme, että olet luonteeltasi reipas ja työhön tarttuva käsityöläinen. Tarjolla oleva tehtävä vaatii sinulta sorminäppäryyttä ja huolellisuutta. Osaat kiireenkin keskellä noudattaa työohjeita tarkasti ja täsmällisesti. Aiempi työkokemus tuotannon kokoonpanotyöstä, tai muusta tarkkuutta vaativasta työstä katsotaan eduksesi. Kokemusta enemmän ratkaisee kuitenkin asenteesi. Olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja viihdyt nopeatempoisessakin työssä. Et arastele tarttua työkaluihin, etkä kysyä neuvoa ongelmatilanteissa. Osaat kantaa vastuun työsi laadusta ja työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä. Työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti on etu.

Työtä tehdään arkisin, pääasiassa klo 8 – 16. Joka toinen viikonloppu on mahdollisuus ylitöihin. Edellytämme suomenkielen puhutun ja luetun ymmärtämisessä hyvää tasoa. Tarjoamme paljon perehdytystä työhön.

Työsopimus on määräaikainen sopimus jouluun 2017 asti, jatko mahdollista. Haemme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työntekijöitä.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@amisrekry.fi. Työ alkaa mahdollisimman pian.

 

* * * * *

 

Haemme asiakasyrityksillemme

RENGASASENTAJIA

Töitä tarjolla autoalan opiskelijalle tai valmistuneelle rengastyösesonkiin! Vaatimuksena mielellään autoalan koulutus, vähintään 18 vuoden ikä, ajokortti ja oikea asenne.

Työt alkavat heti.

Hae tehtävään HETI lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV joko osoitteeseen toimisto@amisrekry.fi tai täyttämälllä avoin hakemus.

 

* * * * *

 

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ja innokasta

SIIVOOJAA

Tarjolla on vakituista ja osa-aikaista työtä mukavassa ja rennossa työporukassa. Toivomme, että sinulla on kokemusta ravintola-, koti- tai porrassiivouksesta. Suomenkielen taito, ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.
Palkka työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus heti osoitteeseen toimisto@amisrekry.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.