Amisrekry –  väylä ammattikoululaisiin ja ammattilaisiin

AMISREKRY auttaa rekrytoimaan työntekijöitä perusammattitöihin. Keskitymme työntekijöiden rekrytointiin, mutta kauttamme saatte myös opiskelijatyöntekijöitä vuokrausperiaatteella yhteistyökumppanimme Opiskelijapoolin avulla. Meillä selkeästi edullisempien hintojen lisäksi toinen kilpailuetu on erityisen laaja verkosto, jonka avulla erotumme muista rekrytointialan toimijoista. Pienenä ja joustavana toimijana meillä ei ole valmiita raameja, johon asiakkaan tulisi sopia vaan rekrytointiprosessi voidaan rakentaa täysin asiakkaan toiveiden mukaiseksi.  Lue lisää Amisrekrystä!

Opiskelijat ovat kiinnostuneita keikka-, osa-aika- ja loma-aikojen töistä. Valmistuneita kiinnostavat myös pitkäaikaiset kokopäivätyöt. Heillä on hallussaan oman alansa viimeisin ja tuore osaaminen. Nuoret ovat nopeita oppimaan ja he ovat motivoituneita ja reippaita.

Mikäli haluat helposti ja nopeasti palkata työntekijän perusammattitöihin, olemme oikea valinta. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yrityksenne tarpeista!

Työharjoittelijoita, työssäoppijoita, oppisopimusopiskelijoita?

Hakeeko yrityksesi työharjoittelijoita tai oppisopimusopiskelijoita? Tee profiili Amisharjoitteluun ja ole yhteydessä ammatillisiin opiskelijoihin. Amisharjoittelu on ilmainen työharjoittelupaikkojen ilmoitus- ja hakukanava!