Työnantajat

Amisrekry –  työnantajien väylä opiskelijoihin ja ammattilaisiin

Amisrekry auttaa työnantajia rekrytoimaan työntekijöitä perusammattitöihin. Meidän kilpailuetu on erityisen laaja verkosto ammattikouluihin, jonka avulla erotumme muista rekrytointialan toimijoista. Pienenä ja joustavana toimijana meillä ei ole valmiita raameja, johon asiakkaan tulisi sopia vaan rekrytointiprosessi voidaan rakentaa täysin asiakkaan toiveiden mukaiseksi.  Lue lisää Amisrekrystä!

Opiskelijat ovat kiinnostuneita keikka-, osa-aika- ja loma-aikojen töistä. Valmistuneita kiinnostavat myös pitkäaikaiset kokopäivätyöt. Heillä on hallussaan oman alansa viimeisin ja tuore osaaminen. Nuoret ovat nopeita oppimaan ja he ovat motivoituneita ja reippaita. Vanhemmat alanvaihtajat ovat yleensä hyvin motivoituneita työntekijöitä.

Mikäli haluat helposti ja nopeasti palkata työntekijän perusammattitöihin, olemme oikea valinta. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yrityksenne tarpeista! Tutustu hinnastomme!

Palvelumme työnantajille

Meiltä saat apua rekrytoinneissa nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme myös erilaisia mahdollisuuksia rekrytointeihin. Löydät hinnastomme täältä.

Palvelut

Kysy lisää! Autamme mielellämme!

Työharjoittelijoita, työssäoppijoita, oppisopimusopiskelijoita?

Hakeeko yrityksesi työharjoittelijoita tai oppisopimusopiskelijoita? Tee profiili Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoitteluun ja ole yhteydessä ammatillisiin opiskelijoihin. Amisharjoittelu on ilmainen työharjoittelupaikkojen, oppisopimuspaikkojen ja työpaikkojen ilmoitus- ja hakukanava! Jos tarvitset myös apua rekrytoineessa, autamme mielellämme. Käytämme sosiaalista mediaa aktiivisesti hyväksi ja tavoitamme myös sitä kautta tuhansia työnhakijoita.