Amisrekry –  väylä opiskelijoihin ja ammattilaisiin

AMISREKRY auttaa rekrytoimaan työntekijöitä perusammattitöihin. Meidän kilpailuetu on erityisen laaja verkosto ammatillisiin oppilaitoksiin, jonka avulla erotumme muista rekrytointialan toimijoista. Pienenä ja joustavana toimijana meillä ei ole valmiita raameja, johon asiakkaan tulisi sopia vaan rekrytointiprosessi voidaan rakentaa täysin asiakkaan toiveiden mukaiseksi.  Lue lisää Amisrekrystä!

Opiskelijat ovat kiinnostuneita keikka-, osa-aika- ja loma-aikojen töistä. Valmistuneita kiinnostavat myös pitkäaikaiset kokopäivätyöt. Heillä on hallussaan oman alansa viimeisin ja tuore osaaminen. Nuoret ovat nopeita oppimaan ja he ovat motivoituneita ja reippaita.

Mikäli haluat helposti ja nopeasti palkata työntekijän perusammattitöihin, olemme oikea valinta. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yrityksenne tarpeista!

Työharjoittelijoita, työssäoppijoita, oppisopimusopiskelijoita?

Hakeeko yrityksesi työharjoittelijoita tai oppisopimusopiskelijoita? Tee profiili Amisharjoitteluun ja ole yhteydessä ammatillisiin opiskelijoihin. Amisharjoittelu on ilmainen työharjoittelupaikkojen ilmoitus- ja hakukanava!