Some-rekrytointiapu

Some-rekrytointiapua ammattitaidolla

Haluatko hoitaa rekrytointisi itse, mutta tarvitset apua työnhakijoiden tavoittamisessa somessa? Tarjoamme some-rekrytointiapua, joka todistetusti tavoittaa oikeita ja sopivia työnhakijoita. Tutustu hinnastomme täältä.

Käytämme aktiivisesti mm. Facebookia, Instagramia, Twitteriä ja LinkedIniä. Sivujemme seuraajamäärä ei kerro oikeastaan mitään, sillä usein somen kautta tavoittamamme työnhakijat ovat jo työelämässä, eikä heillä aikaisemmin ole ollut ajatusta työpaikan vaihdosta, joten heillä ei ole ollut tarvettakaan seurata sivujamme.

Työpaikkailmoituksemme somessa ovat saaneet kehuja niin työnantajilta kuin työnhakijoiltakin. Teemme kuvan ja tekstin tai voimme käyttää myös asiakkaan valmiita kuvia ja tekstejä. Kannattaa kutenkin huomioida, että olemme valmiiksi jo testanneet toimivimmat kuva- ja tekstityypit, jotka varmasti tuottavat tulosta.

Alla muutama esimerkki some-rekrytointiavustamme ja tavoitetuista työnhakijoista.

Ota yhteyttä ja keskustellaan yrityksellesi sopivista some-rekrytointiavuista!


Esimerkki 1 – somerekrytointapu

Keskiviikkoiltana klo 19 jälkeen tuli asiakkaalta kysely rekrytointiavusta. Hän halusi löytää maatilalleen työntekijän. Asialla oli kiire, sillä nykyinen työntekijä oli lopettamassa jo kuukauden kuluttua ja aikaisemmin maatilalle ei ollut helppo löytää työntekijää sijainnin takia.

Samana ilta klo 21 some-rekrytointilmoitus oli jaettu kaikissa sopivissa some-kanavissamme sekä jaettu tarkoitukseen sopiviin some-ryhmiin.

Torstaina-aamuna ennen klo 9, ensimmäinen potentiaalinen työnhakija oli laittanut hakemuksen ja samana päivänä tuli vielä kolme muuta sopivaa hakijaa. Kaiken kaikkiaan kahden viikon aikana saimme yhdeksän potentiaalista hakijaa, joista työnantaja valitse sopivimman.

Työpaikkailmoituksen näki somen kautta lähes 20 000 ihmistä ja ilmoitusta oli klikattu yli 1 700 kertaa pelkästään Facebookissa. Tapahtuma-aika syyskuu 2020.

Maatilan some-rekrytointiapu

Esimerkki 2 – somerekrytointiapu

Lokakuussa 2020 haimme asiakkaalle useita työnhakijoita ja rekrykoulutettavia kuudelle paikkakunnalle ympäri Suomea. Ilmoituksemme tavoitti some-kanavissa useita potentiaalisia hakijoita. Pelkästään Facebookissa rekrytointi-ilmoitusta oli katsottu yli 86 000 kertaa ja ilmoitusta oli klikattu lähes 3 900 kertaa.

Amisrekryn some-rekrytointiapu

Esimerkki 3 – somerekrytointiapu

Tammi-/helmikuun vaihteessa vuonna 2021 jaoimme asiakkaan LinkedIn-työpaikkailmoituksen illalla klo 20. Kahden päivän aikana meidän jaon näki LinkedIn:ssä lähes 1400 ihmistä ja ilmoitukseen reagoitiin 25 kertaa. Asiakas sai ensimmäisen kahden päivän aikana myös potentiaalisia hakijoita, joista valita työntekijän.


Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä tarpeitanne vastaava some-rekrytointikampanja!