Hinnasto

Oppilaitosyhteistyökoordinointi

Jos haluat tavoittaa ammatilliset opiskelijat, Amisrekry auttaa! Amisrekry on yritysten väylä opiskelijoihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin. Amisrekryn perustajat ovat myös ammatillisia opettajia, joten ammatillinen oppilaitosmaailma on meille erittäin tuttu! Emme toimi minkään oppilaitoksen alaisuudessa, vaan teemme tiivistä yhteistyötä eri ammatillisten toisen asteen oppilaitosten kanssa ympäri Suomea.

Organisoimme ja koordinoimme erilaisia tapahtumia ja teemme tiivistä yhteistyötä myös ammatillisten opiskelijajärjestöjen kanssa. Mikäli tarvitset apua mm. tapahtumien järjestämiseen, oppilaitosten kontaktoimiseen, opiskelijoiden tavoittamiseen, autamme mielellämme.

Tuntihintamme on 45 €/h (+ alv 24 %) ja voimme räätälöidä yrityksenne tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Jos haluat apua ammatillisten opiskelijoiden tavoittamiseen, ota yhteyttä! Me pystymme auttamaan!

Some-rekrytointiapu

Mikäli et tarvitse apua itse rekrytointiprosessissa, mutta tarvitset apua työnhakijoiden tavoittamisessa somessa, olemme oikea valinta! Tarjoamme some-rekrytointiapua, joka todistetusti tavoittaa oikeita ja sopivia työnhakijoita sosiaalisen median kautta.

Käytämme aktiivisesti mm. Facebookia, Instagramia, Twitteriä ja LinkedIniä. Sivujemme seuraajamäärä ei varsinaisesti kerro mitään, sillä somen kautta tavoitamme työnhakijoita mm. eri ryhmistä. Tavoittamamme työnhakijat ovat usein jo myös työelämässä.

Työpaikkailmoituksemme somessa ovat saaneet kehuja niin työnantajilta kuin työnhakijoiltakin. Teemme yleensä itse kuvan ja tekstin tai voimme käyttää myös asiakkaan valmiita kuvia ja tekstejä. Kannattaa kutenkin huomioida, että olemme testanneet toimivimmat kuva- ja tekstityypit, jotka tuottavat tulosta.

Some-rekrytointiavun hinta on 790 € (+ alv 24 %). Se pitää sisällään kuvan ja tekstin laatimisen tai muokkaamisen valmiista materiaalista, ilmoituksen jakaminen eri sosiaalisen median alustoilla kohderyhmä huomioiden. Toimitamme tilastoja ilmoitusten näkyvyydestä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksenne tarpeisiin sopiva some-rekrytointikampanja!

Rekrytointipalveluhinnasto

Amisrekry on alansa asiantuntija työntekijärekrytoinnissa. Tarjoamme rekrytointipalveluita kolmessa eri kokonaisuudessa:

  1. Peruspalvelupaketti
  2. Premium-palvelupaketti
  3. Avaimet käteen -palvelupaketti

Hinnat voimassa 1.1.2021 alkaen.

1. Peruspalvelupaketti

Rekrytoinnin Peruspalvelupaketti pitää sisällään ilmoituksen laadinnan (sekä kuva että teksti), ilmoituksen jakamisen kaikissa kanavissamme (rekryportaalissamme, sosiaalisessa mediassa, TE-palveluissa, alan oppilaitoksissa) ja työntekijöiden suodatuksen hakemusten perusteella. Asiakas voi itse haastatella ja valita sopivan työntekijän itselleen. Peruspalvelupaketin hinta on 990 € (+ alv 24 %).

2. Premium-palvelupaketti

Rekrytoinnin Premium-palvelupaketti pitää sisällään ilmoituksen laadinnan (sekä kuva että teksti), ilmoituksen jakamisen kaikissa kanavissamme (rekryportaalissamme, sosiaalisessa mediassa, TE-palveluissa, alan oppilaitoksissa), työntekijöiden suodatuksen hakemusten perusteella sekä haastattelun. Asiakas voi lisäksi itse vielä haastatella halutessaan sekä valita sopivan työntekijän itselleen. Premium-palvelupaketin hinta on 1390 € (+ alv 24 %).

3. Avaimet käteen -palvelupaketti

Rekrytoinnin Avaimet käteen -palvelupaketti pitää sisällään koko rekrytointiprosessin. Asiakkaan ei itse tarvitse tehdä mitään, vaan me hoidamme koko rekrytointiprosessin alusta loppuun asti. Avaimet käteen -palvelupaketin hinta on 1690 € (+ alv 24 %).

Muut rekrytoinnit ja headhunting

Teemme työntekijärekrytointien lisäksi muita rekrytointeja (asiantuntija ja esimies) ja myös headhunting on palveluvalikoimissamme. Asiantuntija- ja esimiesrekrytoinnin hinta on 1 kuukauden palkka (+ alv 24 %).

Ota yhteyttä!

Kevytyrittäjyys – vaihtoehto työntekijän palkkaamiselle

Jos et halua palkata työntekijää yrityksen omalle palkkalistalle, vaihtoehtona on myös kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjyydessä työntekijä toimii yrittäjämäisesti ja laskuttaa tekemästään työstä. Teemme yhteistyötä Opiskelijapoolin ja Omapajan kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Keskustellaan yrityksellesi sopivimmasta vaihtoehdosta.

Takuu

Rekrytointipalvelullamme on tyytyväisyystakuu. Mikäli muutamien viikkojen kuluessa rekrytoinnista käy ilmi, että rekrytoitu henkilö ei sovellukaan tehtävään, etsimme tilalle uuden työntekijän ilman lisäveloitusta.

Laskutus rekrytointipalvelusta – riskitöntä palvelua!

Laskutamme rekrytointipalvelupalkkiostamme 3/4 rekrytointi-prosessin alussa ja loput vasta kun olette valinneet sopivan työntekijän. Tämä sitouttaa kummatkin osapuolet rekrytointiprosessiin. Mikäli emme löydä yhtään kriteerit täyttävää ehdokasta, palautamme ensimmäisen maksusuorituksen.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Mainoksia Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoitteluun!

Voit mainostaa yritystäsi opiskelijoille Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelussa. Tarjoamme mainospaketteja, joilla tavoitat ammatilliset opiskelijat. Mainospaketit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit mainostaa niin, että mainokset kohdennetaan tietylle alueelle tai tietyille koulutusaloille. Teemme yrityksille myös rekrymainoskampanjoita.

Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelussa voi mainostaa sekä pääsivulla (sivu- ja alabannerit) että varsinaisella portaalipuolella. Mainosten koot ovat 410 x 1024 ja 300 x 700. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Jos haluat logosi Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelun etusivulle vaihtuvaan mainosbanneriin, logon hinta on 60 € (+ alv 24 %)/vuosi. Toimita logosi mieluiten vektorilogona. Koko on 300 x 700.

Laadukkaita paikkoja -logo

Nyt Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelua käyttävillä yrityksillä on mahdollista ottaa käyttöön Laadukkaita paikkoja -logo. Se viestii opiskelijoille, työnhakijoille, asiakkaille ja muille sidosryhmille, että yritys tarjoaa laadukkaita harjoittelu- ja työpaikkoja ammatillisille toisen asteen opiskelijoille ja valmistuneille. Seuraamme paikkojen laatua Amisharjoittelun opiskelijoille ja työnhakijoille tehtävillä kyselyillä.