Nuoret somen maailmassa

Kesätyöt Amisrekryllä onkin sitten meidän osaltamme purkissa. Meillä on ollut tosi kivat kaksi viikkoa täällä toimistolla! Ollemme tehneet tosi paljon mainoksia muun muassa amisrekry.fi, amisharjoittelu.fi, yksityisopettaja.fi ja maatilalle.fi -sivustoille. Ollemme päivitelleet Amisrekryn Instagramin ja Facegook storyyn juttuja työpäivistämme ja vastailleet erilaisiin kysymyksiin.

Olemme päässeet myös nuorten suosiman Tiktokin ihmeelliseen maailmaan ja meidät löytää sieltä nimimerkillä Amisrekry. Tiktok on melko uusi sosiaalisen median kanava, johon voi tehdä kaikenlaisia lyhyitä videoita. Tiktok on todella monipuolinen sovellus sisällöntuotantoa ajatellen, koska vain mielikuvitus ja taivas ovat rajana videoiden suunnittelussa ja tekemisessä. Tiktokin suosio on jatkuvassa nousussa nuorten keskuudessa, joten sen kautta pystyy hyvin tavoittamaan nuorison. Sisältöä ei kuitenkaan kannata tehdä liian ”mainosmaiseksi” vaan mainostaminen kannattaa tehdä mahdollisimman hauskalla tavalla. Hauskat videot saavat tykkäyksiä ja jakoja. Me olemme pyrkineet tekemään mahdollisimman hauskoja, sketsin tapaisia videoita.

Julkaistu tiktok voi päästä For you -sivulle, jossa sen näkee suurempi määrä ihmisiä. Itse ei kuitenkaan oikein voi vaikuttaa siihen, pääseekö tiktok For you -sivulle vai ei, se on enemmän tuurista kiinni. Jos tiktokin kuvatekstiin kirjoittaa hashtageja, kuten #foryou tai #fyp, todennäköisyys sen pääsemiselle For you -sivulle kasvaa. Olemme tähän mennessä tehneet kaksi tiktokia, joista ensimmäinen pääsi For you -sivulle. Tällä hetkellä siinä on 1800+ näyttökertaa ja 80+ tykkäystä, eli aika hyvin puolessatoista päivässä.

Tiktokien suunnittelu ja toteuttaminen on ollut hauska lisä työpäiviimme. Kokonaisuudessaan tämä kahden viikon kesätyöjakso on meidän kaikkien kolmen mielestä ollut oikein onnistunut ja työnteko on ollut sekä kivaa että kehittävää. Toivotamme kaikille kivaa kesän jatkoa! T. Aino, Julia ja Laura

Alla esimerkkejä Ainon, Julian ja Lauran tekemistä mainoksista.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *