Sanna Järvinen Rekrygaalan finaalissa

Amisrekryn ja Amisharjoittelun toimitusjohtaja Sanna Järvinen on Rekrygaalan finaalissa ehdolla Vuoden rekrytointialan kehittäjäksi.

Rekrytointialan parhaat teot ja tekijät palkitaan Rekrygaalassa 5.11.2020. ”Rekrytointialan kehittäjäksi voidaan valita henkilö, joka on tehnyt arvokasta ja kenties laajempaakin huomiota saanutta työtä rekrytointialan kehittämiseksi edellisten 12 kuukauden aikana.”

Yksi tämän vuoden finalisteista on Sanna Järvinen, joka toimii Amisrekryn ja Amisharjoittelun sekä Yksityisopettaja.fi:n toimitusjohtajana sekä taloushallinnon lehtorina Turun ammatti-instituutissa. Sanna on kehittänyt ja ideoinut Amisrekryn sekä viime vuonna julkaistun Amisharjoittelu.fi-palvelun, joka on ilmainen ammatillisten toisen asteen työharjoittelupaikkojen ilmoitus- ja hakukanava yrityksille ja opiskelijoille. Sannan tämän vuoden hyväntekeväisyysprojekti on ollut Maatilalle.fi-portaali, jota kautta maatilat ja puutarhat ovat voineet ilmaiseksi hakea työvoimaa. Maatilalle.fi-portaali rakennettiin yhden viikonlopun aikana ja tällä hetkellä sivustolle on rekisteröitynyt jo yli 9000 käyttäjää.

”Tämä on ihan huikea juttu!” kertoo Amisrekryn ja Amisharjoittelun toimitusjohtaja Sanna Järvinen. ”On suuri kunnia päästä finaaliin näin kovatasoisesta joukosta. En olisi voinut kuvitellakaan yltäväni finaaliin asti. Nyt jännitetään, kuka valitaan Vuoden rekrytointialan kehittäjäksi 2020.” toteaa onnellinen Sanna.

Rekrygaalan voittajat julkaistaan gaalalähetyksessä 5.11.2020.

Lisätietoja:

Rekrygaala

Vuoden rekrytointialan kehittäjä -kategorian finalistit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *