Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelut yrityksille laadukkaasti ja tehokkaasti!

Amisrekry on ammatillisten opiskelijoiden ja ammatillisen tutkinnon suorittaneiden oma rekrytointipalveluyritys. Olemme keskittyneet ammatillisen tutkinnon suorittaneiden työllistämiseen. Jos yrityksesi tarvitsee ammattityöntekijää, löydät hänet kauttamme helposti. Hinnastomme löydät täältä.

Teemme tiivistä yhteistyötä ammatillisten oppilaitosten kanssa ympäri Suomen. Meillä on laaja kontaktiverkosto ammattikouluihin ja oppilaitosmaailmaan. Työntekijäehdokkaamme ovat opiskelijoita, vastavalmistuneita tai kokeneita ammattilaisia – tarpeen mukaan! Sinä päätät, minkälaista ammattilaista yrityksesi tarvitsee.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Autamme mielellämme!

Hinnoittelu ja tyytyväisyystakuu

Rekrytointipalvelumme on hinnoiteltu laajuuden mukaan. Autamme ilmoitusten teossa ja hakijoiden seulonnassa tai voimme hoitaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella, tarpeen mukaan.

Palvelullamme on tyytyväisyystakuu. Mikäli muutamien viikkojen kuluessa rekrytoinneista käy ilmi, että rekrytoitu henkilö ei sovellukaan tehtävään, etsimme tilalle uuden työntekijän ilman lisäveloitusta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Etsitään yritykseesi tarpeitasi vastaava työntekijä!

Some apuna rekrytointipalveluissa!

Käytämme oppilaitosverkoston lisäksi myös sosiaalista mediaa aktiivisesti hyväksi tavoittaessamme sopivia työnhakijaehdokkaita. Työpaikkailmoituksemme tavoittavat tuhansia työhakijoita nopeasti! Hinnasto löytyy täältä.

Tässä esimerkki lokakuussa 2020 Facebookissa julkaistusta työpaikkailmoituksesta, jossa tavoitimme runsaan joukon kiinnostuneita työnhakijoita.

Amisrekryn rekrytointipalvelut myös somessa!

Kysy tarkempaa tietoa rekrytointipalveluistamme!

Amisrekryn rekrytointipalvelut