Opiskelijarekrytointi

Opiskelijarekrytoinnin asiantuntija – Amisrekry

Haluatko tavoittaa ammatilliset opiskelijat? Amisrekry auttaa opiskelijarekrytoinneissa. Amisrekry on väylä ammatillisiin oppilaitoksiin ja opiskelijoihin. Käytä ammattitaitoamme hyödyksi! Amisrekry ja Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelu.fi ovat jo saaneet tunnustusta, kun niiden kehittäjä ja toimitusjohtaja Sanna Järvinen valittiin Rekrygaalassa marraskuussa 2020 Vuoden rekrytointialan kehittäjäksi.

Luo itsepalvelukanavaamme Amisharjoittelu.fi:n tunnukset ja ilmoita ilmaiseksi avoimet paikat opiskelijoille ja valmistuneille. Amisharjoittelussa voi ilmoittaa työpaikkojen lisäksi myös oppisopimuspaikkoja ja työharjoittelupaikkoja eli koulutussopimuspaikkoja. Amisharjoittelussa yritykset ilmoittavat ja opiskelijat sekä valmistuneet hakevat avoimia paikkoja.

Mainosta!

Voit myös mainostaa helposti yritystäsi opiskelijoille. Tarjoamme edullisia mainospaketteja, joilla tavoitat ammatilliset opiskelijat. Mainospaketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit mainostaa Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelu.fi:ssä niin, että mainokset kohdennetaan tietylle alueelle tai tietyille koulutusaloille.

Käytämme myös somea aktiivisesti ja teemme myös rekrymainoskampanjoita yrityksille.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Opiskelijarekrytointi, opiskelijarekry