UNELMATYÖ

Halusta vai rahasta?
Ihminen käyttää joka päivä työhön merkittävän osan ajastaan. Silti monelle työ on vain se jonka avulla saadaan elämiseen ja laskuihin tarvittava raha. Työ on pelkkää suorittamista ja töihin lähdetään väkipakolla ansaitsemaan rahaa että saa leipää pöytään. Aamulla herätessä mielen valtaa:”eikä ja taas töihin..”.    Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä unelmatyö on kyllä löydettävissä. Työ jossa viihdyt ja jota teet aidosta halusta.
Unelmatyö on paikka, jonne menet hilpeänä ja josta palaat pirteänä kotiin työpäivän jälkeen. Jaksat työpäivän jälkeenkin tehdä arkiset askareet, harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Unelmatyö on työtä, josta pidät kovasti ja joka tuntuu merkitykselliseltä.
..Mutta pitää myös muistaa, että täydellistä työtä tai alaa ei olekaan. On hyväksyttävä, että jokaisessa työssä on välillä tylsää tai joutuu tekemään myös asioita, joista ei pidä. Hyvien päivien joukossa on huonojakin päiviä välillä. Se tieto lohduttaa, että huono päivä on jossain kohtaa ohi ja huominen on parempi. Yön yli nukkuminen johtaa usein kivaan aamuun, jona eilisen päivän ikäviä sattumuksia muistelee hyvillä mielin.

Tee mitä haluat!
Unelmatyö löytyy parhaiten, kun selvität itsellesi, mitä todella haluat tehdä. Joskus unelmatyö saattaa toki löytyä ykskaks vahingossakin. Sen takia kannattaa olla avoimin mielin liikenteessä.
Toisille riittää tasainen työskentely työssään, toiset haluavat saada enemmän työstään. Tyytyväisyys, joka kumpuaa ihmisestä silloin kun tuntee olevansa omalla alallaan ja unelmatyössään on upeaa katseltavaa. Saa toteuttaa itseään, palkka on miellyttävä, kaikki parhaat puolet pääsee esille ja pääsee näyttämään osaamistaan.

Kysy itseltäsi:
⦁ Millaista työtä haluaisit tehdä?
⦁ Mitä osaamista haluaisit hyödyntää unelmatyössä?
⦁ Millaista panostusta unelmatyön saavuttaminen edellyttää?
⦁ Millaisia työpäiviä haluaisit tehdä?
⦁ Millaiset työskentelyolosuhteet?
⦁ Millaista palkkaa haluat?
⦁ Mikä sinua innostaa?
⦁ Mikä sinua motivoi?
⦁ Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Onnea unelmatyön etsintään! <3

Käy katsomassa kotisivuiltamme avoimet työpaikat, jos unelmatyösi löytyisi vaikkapa sieltä? 😉

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *