ONNISTUNUT TYÖPÄIVÄ

Se miten aloitat työpäivän vaikuttaa todella paljon siihen, kuinka hyvin saat työsi tehtyä ja millainen motivaatio sinulla on työpäivän ajan. Hyvin nukutun yön jälkeen on virtaa uuteen päivään, joten hyödynnä aamuinen energia ja päivän ensimmäiset työtunnit.

Älä ota laiskurin asennetta, vaan aseta päivälle tavoitteet ja aloita töiden tekeminen hyvällä asenteella.

Ole ajoissa. Luo arkeesi helppo rutiini, jota noudatat. Jos myöhästelet, niin hukkaat vaan tehokasta työaikaa ja ärsyttävä kiireinen henki jää päivään kummittelemaan.

Jutustelu työkavereiden kanssa on hyvä tapa aloittaa työpäivä. Pidä positiivinen ja kannustava asenne, motivoit silloin muitakin.

Tauota työpäivä. Syö maittava lounas mukavien työkavereiden seurassa. Keitä teetä tai kahvittele, yritä huilahtaa hetkeksi, niin kyllä jaksaa taas lopun päivän.

Kun työtä tekee innostuneesti, siitä saa itsekin enemmän. Jokainen voi vaikuttaa omiin tunteisiinsa ja uskomuksiinsa, jolloin työpäivä voi muuttua merkittävästi parempaan suuntaan.

Työpaikka hakusessa? Tsekkaa tarjonta kotisivuillamme ja jätä hakemus sinua kiinnostaviin työtehtäviin: toimisto@amisrekry.fi ?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *