ÄLÄ MENETÄ TOIVOA

 

”Valitettavasti tällä kertaa valinta ei kohdistunut sinuun..”

Eikö olekin tutun kuuloinen lausahdus työnhakijalle. Kun edellä mainitun lausahduksen vastaanottaa kymmenien tai jopa satojen lähetettyjen työhakemusten jälkeen, on lähellä menettää toivonsa. On syytä kuitenkin muistaa, että uuden työntekijän palkkaamisessa ei ole kysymys valinnasta hyvän ja huonon välillä vaan lopulliseen valintaan vaikuttavat lukuisat tekijät.

Työnhakijan kannattaa palauttaa mieleen tietyt tosiseikat ja olla realistinen, eikä missään nimessä vaipua mielentilaan ”olen huono, minua ei kukaan halua töihin”. Isoinhan tosiseikka on, että työnhakijoita on tällä hetkellä todella runsaasti ja hakemuksiakin on lähetettävä paljon, mutta määrähän kun ei korvaa silti ikinä laatua.


Työnhaku ei ole helppoa. Se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Täydellinen ja kaikki vaatimukset täyttävä ei tarvitse olla. Hakemusten kohdistaminen oikeanlaisiin työpaikkoihin on se olennainen asia. Työnhaussa on tärkeää, että pystyy erottumaan joukosta. Oma persoonallisuus ja vahvuudet kannattaa tuoda esille jo hakemuksessa ja ansioluettelossa.

Niin pitkään kuin on toivoa, on myös rajaton määrä mahdollisuuksia. Toivo on se joka saa meidät yrittämään uudestaan, tavoittelemaan ja saavuttamaan unelmiamme.
Hyville tyypeille löytyy aina töitä! 🙂

AMISREKRYN kotisivuilla on CV:n teko-ohjeita/pohjia, ohjeita työhakemuksen tekoon ja työhaastattelutilanteeseen. Ja mikä parasta paljon avoimia työpaikkoja auki, joten käypä katsomassa löytyisikö sopivaa työpaikkaa ja ota meihin yhteyttä!

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *