Ministerivierailu Amisrekryssä to 19.4.2018

Elinkeinoministeri Mika Lintilä kävi torstaiaamuna tutustumassa Amisrekryn toimintaan. Paikalla oli myös erityisavustaja Jannika Ranta sekä Turun Sanomien toimittaja ja kuvaaja.

Elinkeinoministeri Mika Lintilä ja erityisavustaja Jannika Ranta

Ministeri Lintilä oli kiinnostunut kuulemaan Amisrekrystä, yrityksen toiminnasta, nuorten työllistämisestä ja positiivisen rakennemuutoksen vaikutuksesta alueelliseen työllisyyteen. Ministeri oli erityisesti huolissaan pelkän peruskoulun suorittaneiden alle kolmekymppisten nuorten miesten työllistymisestä. Olisi erittäin tärkeää saada kaikki mukaan työelämään. Amisrekry on mukana auttamassa nuorten työllistymisessä.

Elinkeinoministeri Mika Lintilä, erityisavustaja Jannika Ranta ja Amisrekryn toimitusjohtaja Sanna Järvinen

Ministeriä kiinnosti myös mitkä alat vetävät tällä hetkellä eniten. Tarvetta on erityisesti kone- ja tuotantotekniikan, autopuolen ja sähkö- ja automaatioalan työntekijöille.

Aki Laine, Tuomo Fonsén, Sanna Järvinen ja elinkeinoministeri Mika Lintilä. Kuva Jannika Ranta.

Amisrekry on ainoa suomalainen yritys, joka on keskittynyt perusammattitutkinnon suorittaneiden työllistämiseen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Turun alueen ammatillisten oppilaitosten kanssa. Tällä hetkellä Amisrekryllä on avoinna noin 50 työpaikkaa usealta eri alalta. Esimerkiksi hitsaajia, koneistajia, koneenhoitajia ja asentajia haetaan. Suurin osa työpaikoista on vakituisia tehtäviä pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Juuri nämä yritykset ovat Amisrekryn tärkein asiakaskunta. Meille on selkeästi kysyntää!

Saimme ministeriltä myös kiitosta Twitterissä.

Turun Sanomien juttu aiheesta 20.4.2018 sekä linkki verkkolehteen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *