ASKEL OIKEAAN SUUNTAAN

Joskus voi tuntua siltä, ettei ole pienintäkään hajua, mitä elämässä seuraavaksi pitäisi tehdä tai mihin suuntaan tästä pitäisi lähteä?

Tietämättömyys voi saada jumittumaan paikoilleen. Ajatuksissa pyörivä iso muutos ja ajatus askeleen ottamisesta, mihinkä suuntaan tahansa, voi tuntua hyvinkin pelottavalta.

Valintojen edessä..

Luota ja usko itseesi
Olet sitten minkä ikäinen tahansa, aina on paras hetki aloittaa muutos. Jos ei luota omaan itseen, ottaa muidenkin epäilykset omikseen ja lähtee toimimaan muiden toiveiden mukaan. Itseään ei pidä verrata muihin. Muista, että olet arvokas ja ihana juuri sellaisena kuin olet.

Epäonnistuminen on sallittua
Kaikki teemme virheitä ja erehdymme. Myöhemmin huomaamme kuinka iso ja tarpeellinen rooli näillä on ollut kasvun kannaltamme. Jos emme koskaan erehtyisi, emme voisi tehdä yhtikäs mitään, koska pelkäisimme ja kiertäisimme epäonnistumisen. Virheistä oppii aina ja niiden jälkeen yritetään uudestaan, mutta uudella, paremmalla tavalla.

Anna uusille mahdollisuuksille myös tilaa
Käytä eteesi tulevat mahdollisuudet hyväksesi, kokeilla uusia asioita ja oppia uutta. Omalla mukavuusalueella on hyvä olla, mutta kehittyminen yleensä tapahtuu epämukavuusalueella. Ole rohkea!

Jos olet vailla työpaikkaa, niin ota askel Amisrekryä kohti. AMISREKRY tarjoaa töitä opiskelijoille sekä valmistuneille ammattilaisille. Olemme erikoistuneet nuorten, ammattikoulun käyneiden työllistämiseen.

Rentoa viikonloppua! 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *